25.02.2014.

NAJNOVIJE

Regrutacija (primanje članova) u EWoB

EWoB (Entrepreneurs WithOut Borders) je neprofitna studentska organizacija, osnovana u prosincu 2008. godine u suradnji sa University of Illinois at Urbana Champaign, USA. Glavno područje djelovanja udruge je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, čiji je cilj promoviranje poduzetničkog načina ponašanja, razvijanje i upoznavanje poduzetničkih vještina i suradnja s poduzetnicima, profesorima i poduzećima kroz razne projekte.

 

Svojim članovima EwoB nudi novu dozu samopouzdanja koja uvijek nedostaje kada treba nešto odraditi samostalno, razvoj kognitivnih sposobnosti, sklapanje novih prijateljstava te širenje mreže kontakata. Također daje novu dimenziju razmišljanja: „Ja ću se sam definirati. Ja ću ispisati svoje pohvale. I nitko mi neće govoriti što mogu i što ne mogu učiniti. Ja nikad neću otići kući, prije nego što dam najbolje što imam.“ Rad na projektima s velikim i malim poduzećima, konzalting- Pravno ekonomska klinika, primjenu znanja stečenih na fakultetu na konkretnim poslovnim situacijama, pisanje projekata, sudjelovanje i pomoć pri organizaciji studentskih konferencija te omogućiti provedbu tvojih ideja.

 

Fakultet koji pohađate nije uvjet. Ukoliko želite saznati što je potrebno da postanete EWoB-ovac, tada dođite 05.3.2014. (srijeda) u 13h na Ekonomski fakultet u Osijeku u dvorani 12 (2.kat).


VEZANO