15.03.2018.

NAJNOVIJE

Revija suvremenog frankofonog filma

Uz dolazak proljeća, ožujak je vrijeme za proslavu Frankofonije te već tradicionalnu Reviju suvremenog frankofonog filma.

Kao i svake godine, u suradnji s Francuskom Alijansom Osijek kino Urania prikazuju izbor filmova iz frankofonih zemalja, od dječjih filmova i klasika do suvremenih nagrađivanih i festivalskih naslova: Vino i vjetarRabinov mačakPlesačicaIsabelino sunceU mojim godinama još skrivam da pušimGood Luck AlgeriaRock the Casbah150 MiligramaCrveni krugKorporacijaTaštinaGaston: Šeprtlja nad šeprtljamaTamaraMon cheri, ja sam ti, a po potrebi i na zahtjev gledatelja neki naslovi mogu se i ponoviti. Program će se nastaviti i u svibnju, a raspored tadašnjih projekcija i izbor filmova bit će naknadno objavljen.

 

Revija se otvara u utorak 20. ožujka (na Međunarodni dan Frankofonije) s početkom u 19:00 h, kada se ujedno otvara i nova dvorana kina Urania. Cijena redovnice ulaznice je snižena na 20 kn, a studenti, umirovljenici i članovi Francuske Alijanse ulaznicu plaćaju 16 kn. Bienvenue!


VEZANO