20.02.2014.

NAJNOVIJE

Rijeka ljubavi pomogla obitelji iz Josipovca

Danas se medijima proširila vijest o obitelji iz Josipovca, koja živi na rubu gladi. Naime, da nemaju pseću hranu koju dobiju kao donaciju za udomljene pse vjerojatno bi umrli od gladi.

 

Gospođa iz Josipovca postala je zakonski skrbnik svoje unuke, a s njima zajedno živi i njezin bolesni sin. Njih troje najčešće jedu pseću paštetu, gulaš od životinjskih crijeva te iznutrice.

 

Iz udruge Rijeka ljubavi javljaju kako su gospođu i njezinu obitelj za sada zbrinuli, ali napominju kako postoje brojne druge obitelji kojima udruga pomaže te stotine djece na našem području koja nisu jela po nekoliko dana! Jedan od problema kod donacija je nepovjerenje ljudi gdje ti novci i pomoć odlaze. Iz udruge napominju kako je sav njihov rad transparentan i da se sva pristigla pomoć odmah podijeli potrebitima kojih je puno. Udruga najviše pomaže hranom. Ukoliko ste zainteresirani za trenutnu ili stalnu pomoć obiteljima koje su provjerene i kojima zaista treba pomoć možete se obratiti Rijeci ljubavi (podaci u redakciji).


VEZANO