16.05.2018.

NAJNOVIJE

Road 2 Moondance u Osijeku

Vodeći hrvatski underground techno festival organizira promotivnu turneju „Road 2 Moondance“ koja se nakon niza održanih partya održava i u Osijeku, klubu Oxygene 19.05.2018. Organizator Moondance festivala i vodeći čovjek Hrvatske techno scene Skeptik aka Pero FullHouse biti će glavni gost promo party-a Road 2 Moondance Osijek u klubu Oxygene i rasplesti će Osijek sa svojim tvrdim underground setom.

Uz njega za pult staju Recoil (Osijek) i Tom Spock (Vukovar) poznati po organizaciji eveneta pod nazivom „Temptation“ i „MNO“ te radio emisijom o elektronskoj glazbi pod nazivom „Radio Underground“. 

*kako se radi o promociji Moondance festivala 50 i 150 karta kupljena za ulaz na Road 2 Moondance Osijek osvaja ploču MOONDANCE Records a 100 i 200 karta vodi te na najveći , underground techno festival u Trogirsku Kulu Kamerlengo 9+10+11 kolovoza 2018. 

Skeptik je relativno nov techno alias hrvatskog dja, promotora, organizatora i vlasnika etikete – Pere FullHousea. Nakon 25 godina, preko 1500 nastupa, 300 organiziranih evenata i festivala kojima je aktivno stvarao Hr scenu i tako popločio put da Hr postane vodeća festivalska zemlja u Eu, Pero je odlučio pokrenuti projekt Skeptik baziran na mračnom, subverzivnom, apstraktnom i hipnotičkom technu. Pokretač je i vlasnik vodećeg techno festivala u Hr – Moondance Festivala koji je odavno izašao iz lokalnih granica. Također je vlasnik i Moondance recordsa koji se već svojim drugim izdanjem našao kao ploča mjeseca u prestižnom DJ Magu. 

Početak : 22:00

Ulaz: 30 kuna


VEZANO