08.01.2014.

NAJNOVIJE

Sajam vjenčanja u Portanovi – program

Peti osječki Sajam vjenčanja ove se godine održava u Portanovi 11. i 12. siječnja 2014. Uz brojne izlagače i događanja i ove je godine naglasak na humanitarnoj tomboli čiji će prihod ići nacionalnoj humanitarnoj akciji „Palčić gore!“, kojom se nastoji ukazati na potrebe, probleme i posljedice s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji. Sudjelovanjem u humanitarnoj tomboli svi posjetitelji u prilici su osvojiti vrijedne i zanimljive nagrade, ali prije svega pomoći onima kojima je pomoć stvarno potrebna.

 

Humanitarnu akciju „Palčić gore!“ podržat će i brojne poznate osobe koje će u subotu 11. siječnja u 18 sati na VIP modnoj reviji prošetati pistom uz modele i pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o tom problemu. Posjetitelji će uživati u društvu Biljane Borzan, hrvatske političarke, liječnice i članice SDP-a, Hrvatskog sabora i Europskog parlamenta, sopranistice Danijele Pintarić, glumaca Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku Antonije Pintarić, Nele Kocsis, Ivane Gudelj i Vladimira Tintora, kazališne i televizijske glumice Petre Cicvarić, direktorice marketinga TC Portanova Gabrijele Grgić Bartowski, dogradonačelnika Grada Osijeka Vladimira Hama, poznatog nogometnog igrača Gorana Ljubojevića te radijskog voditelja i glazbenika Maria Rotha. Modnu poslasticu pripremili su nam i učenici 3.d i 4.b razreda, smjer dizajneri odjeće, Škole primijenjenih umjetnosti i dizajna Osijek pod mentorstvom profesorice Goranke Golubović.

 

Zanimljivosti i događanja 5. Sajma vjenčanja su brojna – od svakodnevnih modnih revija ekskluzivnih salona vjenčanica i poznatih modnih dizajnera do cvjetne i plesne radionice, degustacije slastica te make up & hair showa, a ulaz na sajam je slobodan!

 

PROGRAM SAJMA VJENČANJA

Subota 11. 1. 2014.

 

9.00  otvaranje sajma

12.00  modna revija & degustacija slastica

15.00 cvjetna radionica; moderator Tihana Tomljanović

18.00 VIP modna revija

21.00 zatvaranje sajma

 

Nedjelja 12. 1. 2014.

 

9.00 otvaranje sajma

12.00 modna revija & degustacija slastica

15.00 novi trendovi vjenčanih frizura i make-upa; moderator Tihana Tomljanović

16.30 zaplešite s Plesnim klubom Leon

18.00 modna revija

21.00 zatvaranje sajma


VEZANO