10.04.2018.

NAJNOVIJE

Tjedan u Oxygenu

Tijekom ovoga tjedna u Klubu Oxygene pripremili su brojna zanimljva događanja. U srijedu je tako po drugi puta na rasporedu večer retro igara koje organiziramo u suradnji s LCC-om, u četvrtak možete uživati u još jednoj akustičnoj večeri na kojoj će ovoga puta znatiželjnike zabavljati Zvonimir Baotić. U petak, u suradnji s Boombox Entertainmentom pripremljena je  prava koncertnu trap poslasticu te nam dolazi zagrebački KUKU$ Klan koji već neko vrijeme drma hrvatskom scenom. Nakon toga u subotu vas očekuje još jedan odličan Semafor party!

Srijeda, 11. travnja – LCC Retro Gaming

Tradicija gaming srijede se nastavlja! Bez puno filozofije pravila su jednostavna – dođeš, uzmeš joystick, igraš! Ponovno se prisjećamo igara zbog kojih su pucala prijateljstva, raskidale veze i zbog kojih se plakalo danima. Imamo play station 1 i 2, a snage odmjeramo u Crash team racingu, Tekkenu, Crash bashu, Tony Hawk’s pro skater 2, Mortal Kombatu. To je glavnina, imamo još CD-ova, pa biraš! Kako bismo razbili monotoniju, ovu srijedu, palimo i kinesku konzolu koja je kopija NES-a i SNES-a, a na kojoj su igrice iz ranih 90ih. Koje? Dođeš pa vidiš.

Upad: 0 bodova, startamo u 19!

Četvrtak, 12. travnja – acoustic night w/ Zvonimir Baotić

Zvonimir Baotić, dečko dobro poznat slučajnim prolaznicima i putnicima namjernicima na Korzu, koje uveseljava gotovo svakodnevno, dolazi na 2. akustičnu večer u Klubu Oxygene. U opuštenom, klupskom ozračju za vas je pripremio dvosatni repertoar na kojemu ćete moći uživati uz hitove Beatlesa, Elvisa, Zepplina, Pearl Jama, Nirvane, odnosno podsjetit će vas na sve bitne glazbene ikone prošlog stoljeća, a naći će se tu i nekoliko indie hitova.

Upad je 10 kuna, start u 21 sat.

Petak, 13. travnja – Boombox 10 – KUKU$

Na petak 13. zagrebačka rap senzacija KUKU$ KLAN dolazi u naš klub. Na krilima novog albuma lete stageom, a podršku im pružaju lokalne snage! Legosi, Neispavani, Srki & Ivi, za warm up je zadužen Armando, dok će vas na afteru u klubu zadržati DJ/producent, član Revolt DJ’s kolektiva i osnivač Udruge mladih Revolution – DJ Max!

Legosi  su osječka trap grupa koja kombinira rap, pop, DnB i house, s radom su počeli 2016. godine, a između ostalog poznati su po suradnji s 3kijem iz Krankšvestera s kojim su izbacili spot za pjesmu “TiluLilu”. U pripremi je i drugi spot iza kojeg slijedi žestok repertoar kao i suradnje s priznatim imenima regionalne scene.

Neispavane su osnovala 3 prijatelja koja veže sličan životni put, repaju od ranih 2000-ih, a 2016. snimaju svoju prvu traku “Baklje pale lomače” koju je navijačka kultura objeručke prihvatila, surađuju i sa Srkijem i Ivijem, a od prošle godine redovno ih možete gledati na live nastupima. 

Srki i Ivi su rep dvojac koji se glazbom bavi od 2000., iza njih je nekoliko demo albuma i stotinjak rap traka, a prošle su godine izbacili i zajednički EP. 

Upad: 35/45

Subota, 14. travnja – Semafor party

Najvrući trash party u gradu se vraća još jednom! Za sve vas koji niste bili na prošlom semaforu ili niste upoznati sa samim konceptom partya, princip je sljedeći: Na ulazu odaberete naljepnicu crvene, žute ili zelene boje. Što koja boja znači? Evo ovako – crvena: zauzet/a, žuta: priđi pa vidi, zelena: otvoren/a za sve! Za mjuzu je zadužen naš Papi Chulo, sa svojom selekcijom domaćih (i stranih) trash/dance hitova, a naći će se tu i pokoji domaći pop/rock klasik. Vidimo se još jednom na najvećem “muvanju” u gradu!

Upad: 10kn

 


VEZANO