27.11.2015.

NAJNOVIJE

U Gaudeamusu provedeni probni Cambridge English Assessment ispiti

Gimnazija Gaudeamus iz Osijeka nakon gotovo dvadeset godina rada i aktivnog djelovanja na unapređenju obrazovnog sustava Republike Hrvatske i dalje nastavlja uvoditi novine u obrazovanju i edukaciji. U provedbi projekata financiranih sredstvima EU već su se dokazali, ali moraju i dalje ulagati u obrazovanje!

Naime, svjesni su da kroz učenje stranih jezika učimo o kulturi i običajima pojedinog naroda i na jedan drugačiji način upoznajemo se sa svim njegovim bogatstvima i raznolikostima.

Danas u Gimnaziji Gaudeamus u suradnji sa UniWorld Hrvatska i Gimnazijom Pitagora traje besplatno testiranje: “Probni Cambridge English Language Assessment ispit” kao i savjetovanje učenika i roditelja koji imaju namjeru koristeći stipendije otići na studij u Veliku Britaniju.

Na besplatno testiranje prijavili su se učenici iz većine srednjih škola s područja grada Osijeka kojima su odlučili u duhu društvene odgovornosti omogućiti sadržaj koji neće morati platiti I pozvali su ih na besplatno testiranje. Uspješno prijavljeni učenici pristupili su testiranju svoga znanja engleskoga jezika.

Ponosni su jer će od sljedeće godine Cambridge English Language Assessment ispiti biti sastavni dio nastavnog programa engleskog jezika gimnazije Gaudeamus, a svi ostali zainteresirani pristupnici će se moći pripremati u njihovoj školi stranih jezika te položiti Cambridge ispite.

Cambridge ispiti dobro su poznati te ih priznaju brojne škole, sveučilišta i poslodavci iz privatnog i javnog sektora u svim zemljama engleskoga govornog područja. Uspjeh na Cambridge English ispitu donosi vam međunarodno priznatu diplomu koja pokazuje koju ste razinu znanja engleskog jezika dosegli.

U Gaudeamusovoj školi stranih jezika će u skoroj budućnosti biti omogućeno i polaganje i pripremanje za Goethe ispite koji potvrđuju razinu znanja njemačkog jezika.

Nekima je strani jezik potreban zbog poslovnih partnera, nekima zbog prekooceanskih prijatelja, nekima iz čiste znatiželje, no strani jezik na kraju krajeva potreban je gotovo svakom čovjeku, ako zbog ničeg drugog, onda radi nas samih.

Od sljedeće godine u centru Osijeka, u Gaudeamusovoj školi stranih jezika moći ćete unaprijediti svoje znanje za bolju i sigurniju budućnost!


VEZANO