03.03.2018.

NAJNOVIJE

Urnebesna komedija ” Balkanski sex i grad “

Nasmijat ćete  se uz “BALKANSKI SEX i GRAD“ uzbudljiv performans , koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na ovim našim krajevima.. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja.

Američka serija ,,Sexi i grad ” osvojila je cijeli svijet baveći se baš njima, a sad i naše prostore. Predstava je  osmišljena kao BALKANSKI  SEX  i GRAD u kojem   plavuša po imenu Čupka i  crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-glazbenom performansu.

Po uzoru na prijateljice iz New York koje muku muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Marko Dolaš igra našeg Zvjerku. Premda njih dvije vode potpuno drugačije živote,  Čupka  je sretno udana, majka troje dece, a Čarna   još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života , ipak se savršeno razumiju.

Glumci na pozornici oživljavaju sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među parovima koja nemaju kraja, a Marko Dolaš glumi zgodnog zavodnika.

Predstava se održava na Dan žena, u četvrtak 08.03. s početkom u 20.30 ,u Esseker centru.

 

Glume:

Ana Ćuk Katarina Korsa:  Čupka

Jovana Jelovac Cavnic: Čarna

voditelj-muška zvjerka:  Marko Dolaš

Redatelj i tekst: Stanko Holcer

Trajanje: 80 minuta bez pauze

Prodaja ulaznica u  slastičarnici Petar Pan ul.Ribarska 1 i  ul. Franje Kuhača 3, te  www.eventim.hr,   Tisak kiosci, Petrol benzinske i Menjačnice Exclusive Change trgovački centri  i blagajna centra od 19:30.


VEZANO