30.05.2017.

NAJNOVIJE

Večer poezije i kratke priče Studentskog književnog kluba Aleph

Početkom lipnja, točnije 1. i 2.6. Studentski književni klub Aleph s Filozofskog fakulteta Osijek organizira svoj prvi književni simpozij naslovljen Fenomen obitelji u književnosti 20. stoljeća. Kako će naš fakultet i grad tada biti domaćini gostima koji nisu iz Osijeka, članovi Alepha potrudili su se osmisliti različite neakademske sadržaje kojima bi dočarali kulturu ovoga grada i djelovanje Udruge sudionicima simpozija.

31. svibnja 2017. – od 20:00 do 23:00

SIESTA Club-Cafe
Šetalište Petra Preradovića 3, Osijek

Stoga nam je čast pozvati vas na četvrtu večer poezije i kratke priče Studentskog književnog kluba Aleph koja će se održati u srijedu, 31. svibnja u 20 h u kafiću Siesta (Šetalište Petra Preradovića 3). Svoje će poetske i kratkopričaške uratke čitati članovi Alepha, a pozivamo i potičemo ostale zainteresirane na čitanje vlastitih uradaka. Prijaviti se možete porukom Alephovoj Facebook stranici ili na mjestu događaja (javiti se nekom od članova Udruge).

Glazbeni je gost večeri Domagoj Talan s Filozofskog fakulteta Osijek, a za fotografiranje večeri pobrinut će se Mirjana Pjevac s Umjetničke akademije u Osijeku. Upad je besplatan.

P.S. Čekaju vas Osječko pivo po 10 i Pelinkovac po 5 kuna! :-)


VEZANO