28.03.2018.

NAJNOVIJE

Vikend u Oxygenu

I ovoga tjedna ekipa Kluba Oxygene pripremila je zanimljiva događanja. U četvrtak uživati u finom jazzu, u petak se zagrijati za blagdane, a u subotu dočekati jaja, šunke i hren uz ples!

 

Četvrtak, 29. ožujka – Live Jazz w/ Slavonic Jazz Band

Program koji već neko vrijeme njegujemo, a namijenjen svim zaljubljenicima u jazz i promociji jazz glazbe nastavlja se, naravno i ovaj tjedan. U četvrtak nam u goste dolazi Slavonic Jazz band koji čine Petra Marković (flauta, vokal), Josip Paulić (vokal), Benjamin Lamza alt sax), Ante Blažević (klavijature), Marijan Gašparović (bas gitara) i Dario Dobek (bubnjevi). Ovoga četvrtka za vas su pripremili hrpu Sinatrinih hitova te odabranih jazz balada, bit će tu i nešto gipsy jazza, talijanskih evergreena, ali i popularnih standardnih Chick Corea. Startamo u 21 sat, a upad je 20 kuna.

Petak, 30. ožujka – Predblagdansko zagrijavanje

Zajedno s vama započinjemo produženi vikend, slavimo zadnji petak u mjesecu, zagrijavamo se za blagdane i veselimo svi zajedno novom mjesecu! Za glazbu je zadužen Papi Chulo koji se nakon Semafora vraća s još više hitova, spreman da Vas ljulja do ranih jutarnjih sati. Na repertoaru je naravno domaći (i strani) dance, trash i pop, a na šankovskom repertoaru je Osječko / Staropramen 0,5l – 12kn i Domaće rakije / likeri 0,03l – 9kn! Počinjemo u 21 sat, a upad je 10 kuna.


Subota, 31. ožujka – Dislectric: Easter Edition

Uskršnje izdanje poznatog nam događaja na kojem vas očekuju Omke, Sly i Sheepatz, trio fantastikus s kojim je cjelovečernje densanje zajamčena stvar. Ovisno o vašim željama organiziramo turnire u tucanju jajima i natjecanje tko-može-pojesti-više-šunke no, otom-potom, ples nam je najbitniji – numero uno! Počinjemo u 22 sata, upad je prije ponoći 20 kuna, a nakon toga 30. Vidimo se!


VEZANO