07.09.2017.

NAJNOVIJE

Wine & Bike Tour Erdut – Vlatko Stefanovski Trio [nagradna igra]

U subotu navečer 09. rujna, s početkom u 20.00 sati, manifestaciju Wine & Bike Tour 2017. okrunit će koncert pod zvjezdanim nebom vrhunskog makedonskog glazbenika – Vlatka Stefanovskog, koji će se održati u vinogradu Erdutske vinarije. Vlatko Stefanovski je jedan od najvećih gitarističkih virtuoza s ovih prostora koji se ističe kao vrsni instrumentalist. Vješto kombinirajući ethno jazz, instrumentalni rock, jazz fusion i blues, Stefanovski stvara prekrasne zvučne pejzaže u prebogatom opusu duge karijere. Posljednjih nekoliko godina Stefanovski je stvarao glazbu za film i kazalište, te je svirao i snimao širom svijeta s vrhunskim izvođačima.

U okruženju vinarije posjetitelje očekuje i In Da Sofa lounge zona  gdje užitak kušanja vina dodatno začinjuje čaroban ambijent uz odličnu glazbenu podlogu – DJ Omke!

Organizator manifestacije je Općina Erdut, suorganizatori su Udruga vinara i vinogradara Erdut, PORC Erdut, RRA Slavonije i Baranje, TZ Općine Erdut i Kreativna agencija Adverta.

Za vas imamo 2 ulaznice za koncert – Vlatko Stefanovski Trio. U komentare ispod članka upišite komentar “Moj Osijek me vodi na Wine and Bike”

Gradski prijevoz putnika omogućio nam je organizirati besplatan prijevoz do Erdutske vinarije na koncert Vlatko Stefanovski Trio i natrag do Osijeka! Polasci su zakazani s Trga Ljudevita Gaja u Osijeku i to po rasporedu:

OSIJEK – ERDUT

17:00 h (dva autobusa)

18:30 h (dva autobusa)

*(+/- 5 min)

 

ERDUT – OSIJEK

23:00 h (dva autobusa)

00:30 h (dva autobusa)

*(+/- 5 min)

 

Pratite službenu Facebook stranicuWine & Bike Tour Erdut na kojoj možete pronaći više informacija o događaju.

 

Wine & Bike Tour Erdut 2017

  1. – 09.09.2017.  

 

PROGRAM

08.rujna (petak)       

19.00 – 20.30 Predstava: KO RADI ŠTRAJKA OD GLADI, Damir Mihanović Ćubi

Slobodan ulaz

Društveni dom Erdut, Josipa Krašteka bb (županijska cesta Aljmaš – Erdut)

 

09.rujna (subota)     

10.00 – 12.00 Wine & Bike biciklističko-vinska utrka: ruta Aljmaš – Erdut

Natjecatelji će imati zadatak sakupljanja vinskih butelja na određenim lokacijama uz rutu. Pobjednik utrke bit će sudionik koji je uspio sakupiti i donijeti najveći broj butelja u što kraćem vremenu. Svi sudionici osvajaju sakupljene butelje, dok pobjednik osvaja i dodatnu nagradu.

Sudjelovanje je besplatno, uz obveznu online prijavu:

http://bit.ly/WineBikeTourErdut2017-prijava Broj sudionika je ograničen.

10.00 – 18.00 Dan otvorenih podruma

Vinarije Antunović, Brzica, Erdutski vinogradi, Janečić, Siber

17.30 – 19.00 Vina Erdutskog vinogorja uz Slavonske kompenzatore okusa: Vođena ¸                    degustacija vina

Ulaznica: 60,00 kn. Broj sudionika ograničen. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail adresu: damir@all4wine.hr

Erdutski vinogradi d.d., Trg Branka Hercega 1, Erdut.

18.00 – 19.30 Predstava: OČEŠ NEČEŠ, DOKTOR, Kerekeš Teatar (VŽ)

(Jan Kerekeš, Hana Hegedušić, Ana Begić, Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Adam Končić, Mirela Videk, Zoran Pribičević)

Slobodan ulaz

Društveni dom Erdut, Josipa Krašteka bb (županijska cesta Aljmaš – Erdut)

20.00 – 21.30 Koncert:  Vlatko Stefanovski Trio

Erdutski vinogradi d.d., Trg Branka Hercega 1, Erdut

Ulaznica: u pretprodaji 70,00 kn / na dan koncerta 90,00 kn

Prodajna mjesta:

Entrio – online sustav za prodaju ulaznica i maloprodajno mjesto:

Dancing Bear, Trg Ante starčevića / pothodnik 0bb, Osijek;

Barcelona Pub, Vukovarska 4a, Osijek;

Erdutski vinogradi d.o.o.  – maloprodajni objekti na adresama:

I.G.Kovačića 1, Osijek

Trg Ljudevita Posavskog 5 (tržnica), Osijek

Trg Branka Hercega 1, Erdut.

21.30 – 00.00  In Da Sofa: DJ ON WINE SESSION with DJ Omke

Slobodan ulaz

Erdutski vinogradi d.d., Trg Branka Hercega 1, Erdut

PROGRAM – dodatne informacije

PREDSTAVA: “KO RADI ŠTRAJKA OD GLADI”, 08.09. petak / 19.00h / Društveni dom Erdut

Damir Mihanović Ćubi tumači ulogu Nevena, priprostog radnika koji kritizira svakodnevnicu i krive vrijednosti koje nam se nameću u društvu. Predstava je u cijelosti njegovo djelo gdje Ćubi predstavlja autora i glumca. Komedija koju se može i želi gledati više puta što dokazuje tisuće gledatelja koji su je do sada pogledali i do suza se nasmijali. Ćubi predstavu uvijek iznova obogaćuje i oplemenjuje svojim humorom i aktualnim temama uz samo njemu svojstvenu i genijalno uklopljenu improvizaciju unutar postojećeg teksta komedije. Publici jamčimo dobru zabavu uz urnebesan smijeh.

Ulaz na predstavu je slobodan.

PREDSTAVA: “OČEŠ NEČEŠ, DOKTOR”, 09.09. subota / 18.00h / Društveni dom Erdut

Najnovija komedija Kerekesh Teatra, nastala u koprodukciji s HNK u Varaždinu, u režiji Ljubomira Kerekeša koji je odlučio pomaknuti granice svojih predstava i osim svakodnevnih problema “malog” čovjeka, progovoriti i o svakodnevnim problemima indijanaca. Nakon uobičajene svađe mladog bračnog para, vrckava žena preda svog muža indijancima koji su u potrazi za doktorom. Kćer poglavice indijanaca je naglo postala nijema i poglavica je zahvalan što mu u pomoć dolazi doktor. Nažalost, taj doktor, jedino što zna je…cijepati drva.

Ulaz na predstavu je slobodan.

WINE & BIKE BICIKLISTIČKO-VINSKA UTRKA, 09.09. subota / 10.00h / ruta Aljmaš – Erdut

Start: Vinarija Janečić, Perinac 25, Aljmaš (županijska cesta Aljmaš-Erdut)

Cilj: Erdutski vinogradi d.d., Trg Branka Hercega 1, Erdut.

Utrka je zamišljena kao sportsko-rekreativna vožnja s karakterom utrke i s ciljem druženja i promocije međunarodne Dunavske biciklističke rute Eurovelo 6. Natjecatelji će imati zadatak sakupljanja vinskih butelja na određenim lokacijama uz rutu. Vinarije koje sudjeluju su Antunović, Brzica, Iuris, Erdutski vinogradi, Janečić i Siber (www.vinskacesta.opcina-erdut.hr/vinarije). Pobjednik utrke bit će sudionik/ca koji/a je uspio/la sakupiti i donijeti najveći broj različitih butelja u što kraćem vremenu. No bit će dozvoljeno ponijeti samo jednu butelju sa svake od skrivenih postaja. Svi sudionici osvajaju sakupljene butelje, drugo i treće osvojeno mjesto dodatno osvaja ulaznicu za koncert Vlatko Stefanovski Trio, dok pobjednik/ca osvaja dvije ulaznice za koncert Vlatko Stefanovski Trio koji se održava istog dana u Erdutu te vikend za dvoje u seoskom domaćinstvu “Stari dud” u Erdutu. Na cilju je osigurano ugodno druženje svih sudionika uz lagani ručak. Sudjelovanje je besplatno, uz obveznu on-line prijavu putem forme na poveznici: http://bit.ly/WineBikeTourErdut2017-prijava  Broj sudionika je ograničen.

Napomena: cesta nije zatvorena, vozi se uz desni rub kolnika. Svi natjecatelji sudjeluju na vlastitu odgovornost.

DAN OTVORENIH PODRUMA, 09.09. subota / 10.00 – 18.00 h

Vinarije koje imate priliku obići u sklopu manifestacije „Wine & Bike Tour Erdut“ su: Antunović, Brzica, Erdutski vinogradi, Jakovac, Janečić i Siber.

VINA ERDUTSKOG VINOGORJA UZ SLAVONSKE KOMPENZATORE OKUSA: Vođena degustacija vina, 09.09. subota / 17.30h / Erdutski vinogradi d.d.

Degustacijska radionica za sve ljubitelje/ce vina i one koji će to tek postati. Naučite nešto više o vinima Erdutskog vinogorja i njihovoj vezi s moćnim Dunavom, uz dodatna vinska iznenađenja! Ulaznica: 60,00 kn. Broj sudionika ograničen. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail adresu: damir@all4wine.hr

KONCERT: VLATKO STEFANOVSKI TRIO, 09.09. subota / 20.00h / Erdutski vinogradi d.d.

Manifestaciju Wine & Bike Tour 2017 okrunit će koncert pod zvjezdanim nebom vrhunskog makedonskog glazbenika – Vlatka Stefanovskog, koji će se održati u vinogradu Erdutske vinarije. Vlatko Stefanovski je jedan od najvećih gitarističkih virtuoza s ovih prostora koji se ističe kao vrsni instrumentalist. Vješto kombinirajući ethno jazz, instrumentalni rock, jazz fusion i blues, Stefanovski stvara prekrasne zvučne pejzaže u prebogatom opusu duge karijere. Posljednjih nekoliko godina Stefanovski je stvarao glazbu za film i kazalište, te je svirao i snimao širom svijeta s vrhunskim izvođačima. S ovim triom svira već 17 godina.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70,00 kn, dok je cijena ulaznice na dan koncerta 90,00 kn. Prodajna mjesta:

  • Entrio – online sustav za prodaju ulaznica i maloprodajno mjesto:

Dancing Bear, Trg Ante starčevića / pothodnik 0bb, Osijek;

  • Barcelona Pub, Vukovarska 4a, Osijek;
  • Erdutski vinogradi d.o.o.  – maloprodajni objekti na adresama:

I.G.Kovačića 1, Osijek

Trg Ljudevita Posavskog 5 (tržnica), Osijek

Trg Branka Hercega 1, Erdut.

 

In Da Sofa: DJ ON WINE SESSION – DJ OMKE / 09.09. subota / 21.30 – 00.00h /Erdutski vinogradi d.d.

U okruženju stare vinarije – dvorca u kojem su smješteni Erdutski vinogradi d.d. očekuje vas i In Da Sofa lounge zona,  gdje užitak kušanja vina Erdutskog vinogorja dodatno začinjuje čaroban ambijent uz vrhunsku glazbenu podlogu DJ Omke koji priprema čarobne hitove koji idealno pristaju uz ispijanje vina i prezentaciju najboljih plesnih pokreta na plesnom podiju! Kao i prošle godine u sklopu sofasticiranog ambijenta biti će i velika ognjišta koja će dodatno dočarati prostor. In Da Sofa je i službeno mjesto zagrijavanja za koncert Vlatko Stefanovski Trio te mjesto prepričavanja doživljaja nakon koncerta. Ulaz slobodan.


VEZANO