24.03.2018.

NAJNOVIJE

“Zaboravi Hollywood”

Napokon smo dočekali Miru Gavrana u kinu Urania, a nakon uspješnog gostovanja predstave “Sladoled”, već idući mjesec imamo priliku uživati u još jednoj njegovoj dramskoj priči,  “Zaboravi Hollywood”. 

Tako je na rasporedu  u travnju njegova predstava “Zaboravi Hollywood” u izvedbi Teatra Gavran. U protekla dva desetljeća “Zaboravi Hollywood” premijerno se izvodio od Hrvatske, Austrije i Slovačke pa do daleke Indije, nailazeći na topao prijem publike i kritike.

Glavni junaci ove neobične priče su profesionalni glumac i profesor na kazališnoj akademiji, te mladi kazališni amater koji već godinama pokušava položiti prijemni ispit i postati profesionalni glumac. Susret mentora i zanesenog učenika, zahvaljujući njihovim različitim karakterima, rezultirat će dramatičnim i komičnim sukobima, koji će uz izobilje humora razotkriti do kraja i njih dvojicu i glumačku profesiju.

Na 10. festivalu “Glumište pod murvom” predstava “Zaboravi Hollywood” osvojila je Nagradu za najbolju predstavu u cjelini. Najboljim glumcem festivala proglašen je Željko Konigsknecht za ulogu ostvarenu u predstvi “Zaboravi Hollywood”.

Autor: Miro Gavran
Glume: Željko Königsknecht, Jakov Gavran
Režija: Miroslav Međimorec
Scena i kostimi: Jasmina Pacek
Dramaturg: Miro Gavran
Izbor glazbe: Neven Zebić
Oblikovanje svjetla: Mario Vnučec
Oblikovanje tona: Neven Zebić
Šminka: Zdenka Mihelj
Producent: Mladena Gavran

Predstavu  ćete moći pogledati u ponedjeljak, 23. travnja 2018. s početkom u 20 h, predstava traje 1 sat i 20 minuta.

Cijena ulaznice je 80 kn, a možete ih također kupiti na blagajni kina, svaki dan od 17 do 21:30 h.


VEZANO