12.04.2018.

NAJNOVIJE

Zagrebačka senzacija KUKU$ u Klubu Oxygene

Na petak 13. zagrebačka rap senzacija, KUKU$ KLAN dolazi u Klub Oxygene. Kuku$ je trap bend iz Zagreba, djeluju već nekolko godina, iza njih je nekoliko izdanja i prvi album „Anđeli i bomboni“ koji je izašao u veljači ove godine.

Učvrstili su se albumom na sceni još više te samo potvrdili kvalitetu, ali i slušanost. Na albumu su radili protekle dvije godine, a na njemu se nalaze sada već poznati hitovi „Frend“ i „Magic Johnson“. Osim nekoliko izdanja u svojoj povijesti broje i nekoliko nagrada, najviše onih nezavisnke medijske kuće Hip Hop Unity koja se bavi promicanjem hip hop glazbe te dijeli HHU nagrade.

U Osijeku će Kuku$ na krilima novog albuma poletiti stageom, a podršku će im pružiti lokalne snage! Legosi, Neispavani, Srki & Ivi, za warm up je zadužen Armando, dok će vas na afteru u klubu zadržati DJ/producent, član Revolt DJ’s kolektiva i osnivač Udruge mladih Revolution – DJ Max!
Legosi su osječka trap grupa koja kombinira rap, pop, DnB i house, s radom su počeli 2016. godine, a između ostalog poznati su po suradnji s 3kijem iz Krankšvestera s kojim su izbacili spot za pjesmu “TiluLilu”. U pripremi je i drugi spot iza kojeg slijedi žestok repertoar kao i suradnje s priznatim imenima regionalne scene.
Neispavane su osnovala 3 prijatelja koja veže sličan životni put, repaju od ranih 2000-ih, a 2016. snimaju svoju prvu traku “Baklje pale lomače” koju je navijačka kultura objeručke prihvatila, surađuju i sa Srkijem i Ivijem, a od prošle godine redovno ih možete gledati na live nastupima.
Srki i Ivi su rep dvojac koji se glazbom bavi od 2000., iza njih je nekoliko demo albuma i stotinjak rap traka, a prošle su godine izbacili i zajednički EP.

Upad: 35/45 kuna.


VEZANO