15.05.2015.

NAJNOVIJE

Završna produkcija plesnog studija CorpArt

Plesni studio CorpArt poziva Vas na završnu produkciju pod nazivom Umjetnost pokreta.

Umjetnost pokreta sažetak je plesne sezone 2014./2015. gdje će plesačice predstaviti koreografije u izričaju suvremenog plesa. Program su koreografirale Ivana Srb, Tatjana Timko i Nermina Mehić.

Produkcija će se održati u petak, 22. svibnja 2015. godine s početkom u 19 sati, u Barutani (Tvrđavica 192).

Ulaznica će predstavljati donaciju simboličnog iznosa od 10 kuna koja će biti iskorištena za daljnje promicanje i ostvarenje statutarnih ciljeva udruge CorpArt.

Više informacija možete pronaći na Facebook eventu.

O CorpArtu:

CorpArt je osječki plesni studio, neprofitna nevladina udruga nastala u listopadu 2010. godine. Osnovno područje djelovanja je plesna umjetnost, s fokusom na suvremeni ples i modern jazz dance.

Jedan od glavnih zadataka je razvoj plesne scene u Osijeku, kako kroz vlastito, tako i kroz obrazovanje drugih, što uključuje pohađanje, ali i organiziranje različitih plesnih radionica, seminara i performansa.

Osim toga, važan cilj CorpArt-a je i kreativno izražavanje, putem rada na predstavama, ili drugim oblicima izvedbi. Sve ovo članovi Udruge uspješno ostvaruju već nekoliko godina te su prepoznatljivi i po projektima koje često izvode u suradnji s drugim strukama i umjetničkim disciplinama.


VEZANO