07.12.2015.

NAJNOVIJE

Zimski sportski kamp Osijek – prijave su krenule!

Gimnastičko društvo Osijek-Žito u prosincu i siječnju (za vrijeme trajanja zimskih školskih praznika) organizira Zimski sportski kamp za djecu starije predškolske te mlađe školske dobi (od 6 do 10 godina) u svrhu promocije zdravog, aktivnog i kvalitetnog provođenja slobodnog vremena.

Zimski sportski kamp bit će organiziran za vrijeme zimskih školskih praznika gdje će polaznici kampa u dvorani Sokolski dom prolaziti kroz školu gimnastike za najmlađe, a nakon toga (u sklopu kreativnih radionica) razvijati maštu i kreativnost. Svaki dan kampa završavat će sa satom klizanja na Gradskom klizalištu Osijek koje se nalazi odmah uz dvoranu Sokolski dom.

Program kampa vodit će educirani treneri GD Osijek-Žita te iskusni treneri klizanja, a sam program provodi se u podršku tvrtke Vodovod Osijek.

Kamp traje 5 dana (2 grupe) u dvorani Sokolski dom i na Gradskom klizalištu Osijek i to u vremenu od 08.30 do 12.30 sati:

  • GRUPA 1: 28. prosinca do 2. siječnja (izuzev 1. siječnja)
  • GRUPA 2: 4. do 9. siječnja (izuzev 6. siječnja)

„Prije par godina započeli smo s organizacijom Ljetnog sportskog kampa, a ove godine ponovno organiziramo njegovu zimsku verziju. Reakcije malih polaznika i roditelja su i više nego pozitivne, svi su oduševljeni programom koji na jedan kvalitetan način animira djecu na aktivno i zabavno provođenje slobodnog vremena tijekom zimskih praznika“, istaknula je trenerica Tihana Salopek.

Više infomacija o samom programu može se pronaći na službenim Internet stranicama GD Osijek – Žita, a rezervacije se vrše na brojeve telefona 031 213 538 ili 091 421 1188.


VEZANO